Profesyonel Ev Taşımacılık Hizmeti Bizim İşimiz


Nakliyat Sigorta Kapsamı

12.11.2012 15:04

 Evden eve nakliyat ve sigorta kapsamında taşınan her bir eşya parçası genel olarak şehirler arası taşımacılık işlerinde ön planda olmaktadır. Nakliyat firmasının çalışmış olduğu sigorta acentesine bağlı olarak ve sigorta kapsamı değerine bağlı olarak eşyalarınız 50.000 TL değerinde sigortalanmaktadır. Sigorta kapsamı sadece aracın yanması, kaza yapması, eşyanın çalınması gibi durumlarda eşya bedelinizin piyasa değeriyle alırsınız. Bunların dışında eşyanın taşınma sırasında eleman tarafından zarar gelen eşyalarda firma tarafından karşılanmaktadır. Sigortanın genel olarak amacı bunu taşımaktadır.

Evtur Nakliyat firması olarak tüm vermiş olduğumuz hizmet alanlarında sigorta kapsamı altında taşıma hizmeti vermekteyiz. Başlıca müşterilerimize vermiş olduğumuz hizmet alanlarımız arasında evden eve nakliyat, eşya depolama, parça eşya taşımacılığı, piyano taşımacılığı, uluslararası nakliyat, gümrükleme alanlarında hizmet vermekteyiz. Saymış olduğumuz tüm bu hizmet alanlarında sigorta kapsamı dahilinde müşterilerimize hizmet vermekteyiz. 

Firmamız ile garantili, sigortalı taşımacılık hizmeti almak için firmamızı aramanız yeterli olacaktır. Ankara evden eve nakliyat firmamızın bağlantılı çalışmış olduğu sigorta acentesi AXA OYAK ve BAŞAK SİGORTADIR.

—————

Geri