Profesyonel Ev Taşımacılık Hizmeti Bizim İşimiz


Evden Eve Nakliyat

29.10.2012 18:11

Evden eve nakliyat önceden gerekli hassasiyet ile yapılacak bir iştir. Evden eve nakliyat hizmetinin sorunsuz olarak yapılabilmesi açısından her zaman taşımacılık işlerinde bir uzman görüşünün olması gerekiyor. Ankara evden eve nakliyat firmamızı aradıktan sonra ev adresinize müsait olduğunuz bir zaman dilimi içinde eksper gönderir. Eksper tüm eşyalarınızı inceler ve profesyonel bir taşınma programı hazırlar. Program kapsamı dahilinde kaç personel çalışması gerektiği, araç boyutu, eşya sigorta bedeli, bina kat pozisyonu gibi bir çok hususu değerlendirir. Taşınacak olan eşyalar gerek insan gücünün vermiş olduğu teknik ile veya günümüz koşullarının en iyi taşımacılık sistemi olan asansörlü evden eve nakliyat sistemiyle taşınır. Anlaşma yapılır ise sözleşme imzalanır ve müşterimizin belirtmiş olduğu tarihte kamyon ve ekibimiz kapınızda olur.


EVTURS Nakliyat tarafından tarafımızca verilecek olan hizmet aşağıda belirtmiş olduğumuz maddeler dahilinde yapılacaktır.

1 Ev içinde ilk yapılacak olan aşama demonte montaj aşamasıdır. Kapıdan zor geçen, zarar görme olasılığı yüksek olan eşyalar usta marangozlarımız tarafından sökülür ve yeni evinizde aynı personeller tarafından kurulumu yapılır. Sökülen her bir eşya parçası havalı pat pat naylonlara sarılır ve tek tek numaralandırılır.

 

2 Beyaz eşyalar olan çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, buzdolabı, fırın gibi eşyalar önce havalı pat pat naylonlara sonra karton kolilere sarılarak taşınmaya hazır hale getirilir.

3 Kırılacak olan eşyalarınıza duymuş olduğumuz hassasiyet çok ciddidir. Vitrin ve mutfak raflarınızda bulunan cam eşyalar tek tek toplanır ve sonrasında kraft kağıtlara sarılır. Sonrasında ise köpüklü karton kolilere koyularak araç içerisinde özel bölmelere paketlemeyi yapan eleman tarafından araca yerleştirilir.

4 Elektronik eşyalar havalı naylonlara sarılır.

5 Çiçekleriniz fıçı aracılığıyla güzel bir şekilde yaprakları, dalları kırılmadan taşınır.

—————

Geri