Profesyonel Ev Taşımacılık Hizmeti Bizim İşimiz


Evden Eve Nakliyat Fiyatları

04.12.2012 16:33

Merhaba değerli okuyucularımız bu hafta sizlere evden eve nakliyat fiyatları hakkında bilgi vermeye çalışağız. Öncelikle piyasada bulunan nakliye firmaları kimine göre çok düşük olabilirken, kimine göre çok yüksek fiyatlarda olabilmektedir. Bunun nedeni sizce nedir? Cevap çok basit "kalite farkı" Peki piyasadaki kaliteli evden eve nakliyat firmaları fiyatlarındaki kaliteliteyi müşterilerine nasıl yansıtıyor? Sorusuna yanıt olarak belirtmiş olduğumuz hususları dile getirebiliriz. 

Evden eve nakliyat fiyatları belirleyen en önemli etken nelenler arasında eşya yoğunluğu, bina kat pozisyonu, çalışacak olan personel sayısı ve kullanılacak olan eşya paketleme malzeme miktarıdır. Ankara'daki taşıma firmalarına örnek vermek gerekirse;

Ankara şehir içi taşımacılığında Yenimahalle-Dikmen arasındaki bir eve taşınacak olan eşyalar 2+1, 3+1 ev eşyası şuan günümüz koşullarında 500-600 TL arasında taşınabilmektedir. Bizim değinmek istediğimiz nokta firmalar arasındaki fiyat farklılığıdır. Bazı firmalar 2+1, 3+1 ev eşyasını 250-350 TL arasında taşıyabiliyorken, diğer firmalar neden belirtilen fiyatlara eşya taşımaktadır.

Belirtmiş olduğumuz 500-600 TL rakamları oldukça piyasa koşullarında çok normal fiyatlardır. Benzinin, yakıtın ve işçilik maliyetinin artmış olduğu şu günlerde bu fiyatlar oldukça normaldir.

Sonuç olarak eşya taşıma fiyatlarının belirlenmesi bina kat durumuna, çalışacak personel sayısına, araç durumuna, eşyanın gideceği mesafeye göre değişiklik gösterebilmektedir. Ankara evden eve nakliyat firmaları 2013 gireceğimiz şu günlerde bu fiyatlar üzerinden taşıma işleri yapmaktadır. Ama size burada düşen firmaları çok çok iyi araştırmak, korsan taşıma şirketlerinden uzak durmanız gerektiğini bilmelisiniz...

 

—————

Geri