Profesyonel Ev Taşımacılık Hizmeti Bizim İşimiz


Depolama

29.10.2012 18:45

Türkiye'de güvenilir, kaliteli depo hizmetini ilk olarak Ankara'da sağlayan tek firmayız. 5000 m2 üstü kapalı depomuz ile 600 ailenin eşyasını barındırmaktayız. Depomuz yangın, deprem, sel, su baskını, hırsızlık, anarşi gibi olumsuz durumlara karşı sigortalıdır. Depo tesisimiz Ankara İncek ve Gölbaşı bölgelerindedir. 

Eşyalarınızı depolatmaya karar kıldığınızda ücretsiz eksperimiz eşyanın bulunduğu yere gelerek yapılacak olan çalışmayı hedefler. Kullanılacak olan ambalaj malzemelerini, çalışacak olan personel sayısını belirler. Yapılan tespit ile eşyalarınıza elemanlarımız tarafından mağazadan alınan sıfır eşya gibi paketleme yapar. Eşya tipine uygun olarak paketlenen eşyalar depoya götürülür ve ister 1 ay isterseniz 10 yıl boyunca eşyalarınız depomuzda kalabilir. Bir eşyaya ihtiyaç duymanız halinde firmamızı 2 gün önceden aramanız ile ihtiyacınız olan eşyayı çıkarabilir, kullanabilirsiniz. Bu hizmetimiz ücretsizdir.

Depo hizmeti sağlayan taşıma ekibimiz gizlilik ilkelerine son derece sağdıktır ve taşıma işlerinde ise oldukça tecrübeli elemanlardır. Ankara depolama ve evden eve nakliyat şirketi olarak son derece iyi olarak eşyalarınızın depolanmasını yapmaktayız. Sadece sizlere düşen eşyanızın konumu ve kaç yıl kalması gerektiğini belirtmeniz yeterli olacaktır.

—————

Geri